A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Соболівської сільської ради

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (Деревина)

Дата: 27.07.2023 09:39
Кількість переглядів: 16

ОБГРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 “Про ефективне використання державних коштів” (із змінами))

 

1. Замовник: відділ освіти, культури, молоді та спорту Соболівської сільської ради (код за ЄДРПОУ 43905731).

2. Назва предмета закупівлі: Дров'яна деревина (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 03410000-7 Деревина).

3. Мета проведення закупівлі: для безперебійного забезпечення дровами паливними у 2023 році.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника, з урахуванням вимог чинного законодавства та відповідають базовим технічним вимогам.

5. Обґрунтування  розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до потреб на 2023 рік і становить 1990000,00 грн. (один мільйон дев’ятсот дев’яносто тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося за результатом проведення моніторингу використання за попередній рік, з урахуванням потреб на 2023 рік.

 1. Яким чином та на підставі яких документів Вами здійснено обґрунтування розміру витрат, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та визначено його очікувану вартість. Також надайте посилання на сторінку вебсайту, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі?

  Замовником здійснено обґрунтування розміру витрат  відповідно до очікуваної потреби обрахованої Замовником на основі фактичного використання дров’яної деревини у попередньому році та планових обсягів фінансових надходжень. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі відповідно до потреб замовника, з урахуванням вимог чинного законодавства та відповідають базовим технічним вимогам. Якісні характеристики дров’яної деревини встановлені відповідно до вимог ДСТУ (ГОСТ, ТУ), а саме: EN 15234-5:2012. Solid biofuels – Fuel quality assurance – Part 5: Firewood for non-industrial use (Біопаливо тверде. Підтвердження якості палива. Частина 5. Дрова для непромислового використання); EN 14961-5:2011. Solid biofuels – Fuel specifications and classes – Part 5: Firewood for non-industrial use (Біопаливо тверде. Технічні характеристики та класи палива. Частина 5. Дрова для непромислового використання).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося за результатом проведення моніторингу використання за попередній рік, з урахуванням потреб на 2023 рік та розрахована відповідно до інформації щодо закупівлі аналогічного товару в електронній системі інтернету та прозорро. 

2.Посилання на сторінку веб-сайту на якому розміщено обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі -  https: //sobolivka.osv.org.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора