A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту
Соболівської сільської ради

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: Шкільний автобус (ДК 021:2015:34120000-4 Мототранспортні засоби для перевезення 10 і більше осіб).

Дата: 04.04.2023 09:34
Кількість переглядів: 116

ОБГРУНТУВАННЯ

 

     Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом потреби в підвозі школярів транспортним засобом.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів  методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275, а також моніторингом цін на аналогічну продукцію на офіційних веб–сайтах виробників шкільних автобусів в Україні або їх офіційних представників (дилерів).

    При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін постачальників автобусів шкільних на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі, що оприлюднені на веб-сайтах та прейскурантах цін (комерційних пропозицій) у вільному доступі, а також за результатами аукціонів закупівлі в системі Prozorro за посиланням https://prozorro.gov.ua/. До ціни товару включена вартість товару, витрати та тарифи, що сплачується або мають бути сплачені Учасником згідно чинного законодавства України зокрема: сплату ввізного мита (для нерезидентів та імпортерів); податки та інші збори і обов’язкові платежі, витрати на доставку, перевезення до місця визначеного замовником, а також гарантійне та ремонтне обслуговування товару, протягом строку, що визначений Договором., націнка (маржа) постачальника.

   Шкільний автобус (далі – «автобус») має відповідати стандарту ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги» (без урахування автобусів для перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування).

- Усі автобуси повинні бути у виконанні, передбаченому нормативно-технічною документацією виробника і готовими до експлуатації. Вони повинні відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

-  Учасник-переможець повинен забезпечити поставку товару, якість якого відповідає вимогам стандартів, а також умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду та тендерної документації.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 3000000 млн. грн. з ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

 

   Шкільний автобус (ДК 021:2015:34120000-4 Мототранспортні засоби для перевезення 10 і більше осіб).

 Шкільний автобус, далі Товар,  має відповідати вимогам національного стандарту України ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів. Технічні вимоги» (без урахування автобусів для перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування)

1. Технічні та якісні характеристики товару:

1.1. Кількість місць для школярів – не менше 28 місць (без сидіння водія).

1.2. Коробка передач – механічна.

1.3. На лівому та правому боках має бути нанесено напис «Шкільний автобус».

1.4. Автобус повинен відповідати екологічним нормам – EURO-5.

1.5. Гальмівна система - гідравлічна

Автобус повинен бути новим (не раніше 2023 року випуску), технічно справними, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні. Про це у складі тендерної пропозиції Учасник надає гарантійний лист.

Гарантія на автобус надається не менше ніж на 24 місяці, або не менше ніж на 100 000 км пробігу з моменту доставки та прийняття такого автобуса у місці його кінцевого призначення.

2. Учасник при поданні тендерної пропозиції повинен надати:

2.1. Копію договору про співпрацю із виробником або інший документ, який підтверджує можливість постачання товару Учасником.

2.2. Копію сертифікату відповідності на запропонований товар та копію сертифікату типу (дійсного на дату розкриття тендерних пропозицій).У разі відсутності сертифікату типу –  Учасник у складі тендерної пропозиції подає довідку з обґрунтуванням не можливості подати сертифікат типу з посиланням на відповідні положення Порядку
затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 17.08.2012 № 521.

2.3.Фото запропонованого Учасником шкільного автобусу.

2.4. Копію документа, виданого Головним сервісним центром МВС України щодо обліку (включення до реєстру) Учасника, як суб`єкта, що здійснює торгівлю транспортними засобами та їx складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, відповідно до ст. 30 Закону України «Про дорожній рух».

2.5. Довідку, що містить інформацію про авторизовані Виробником сервісні центри/станції технічного обслуговування або авторизований Виробником сервісний центр/станцію технічного обслуговування в межах області».

Виходячи з підпункту 1) пункту 6¹ розділу X ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ Закону України «Про публічні закупівлі» замовник здійснює закупівлю шкільного автобусу, виключно якщо його ступінь локалізації виробництва дорівнює чи перевищує 15% .

Дотримання Учасниками вимог підпункту 1) пункту 6¹ розділу XПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ Закону України «Про публічні закупівлі» повинно підтверджуватися Переліком товарів, що є предметом закупівлі, з підтвердженим ступенем локалізації виробництва, що дорівнює чи перевищує 15%, оприлюднений у порядку, передбаченому законодавством України.

Обґрунтування обсягів закупівлі:

Обсяг закупівлі був обрахований, як потреба необхідного обсягу товару до кінця  2023 року.

Посилання на сторінку веб-сайту на якому розміщено обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі -  https: //sobolivka.osv.org.ua

 


« повернутися

Вхід для адміністратора